Blogi

Täältä voit lukea Voimala 1889:n kuulumisia!

25.1.2022

Joulun aikaa ja joulun taikaa

Joulun aika on kiistämättä kesän ohella parasta ja tunnelmallisinta aikaa ravintola-alalla. Joulutunnelmaa päästään rakentamaan marras-joulukuussa järjestämällä asiakkaille unohtumattomia pikkujouluja ja joulubrunsseja!

Voimala 1889 sopii loistavasti pikkujoulujen viettoon, ja tänäkin jouluna meillä vietettiin useita hauskoja iltoja. Pikkujouluissa oli tarjolla tietysti käsintehty runsas joulubuffet. Päästiinpä kerran järjestämään myös vegaaninen pikkujoulubrunssi. Tämä on taatusti tulossa myös ensi jouluna!

Joulukuussa polteltiin runsaasti kynttilöitä ja pidettiin takkatulta kotoisassa takkanurkkauksessa. Monet pikkujoulut jäi myös viettämättä joulun alla, mutta onneksi juhlia voi myös alkuvuodesta! 

Onneksi jouluun on enää vain 11 kuukautta!

Nähdään Voimala 1889:ssä <3

Takkatulta ja tunnelmaa
Takkatulta ja tunnelmaa
Perinteisiä joulutorttuja vegaanisella joulubrunssilla!
Perinteisiä joulutorttuja vegaanisella joulubrunssilla!
JP Leppäluoto Trio. 
Kuvaaja: Vera Lakovaara
JP Leppäluoto Trio. Kuvaaja: Vera Lakovaara
Jaakko Laitinen
Jaakko Laitinen & Väärä Raha. Kuvaaja: Vera Lakovaara
Yoki.
Kuvaaja: Vera Lakovaara
Yoki. Kuvaaja: Vera Lakovaara

1.10.2021

5000 kertaa kiitos!

Ravintolakorttelin kesä oli täynnä huikeita esiintyjiä, iloisia ihmisiä ja ennen kaikkea onnellisia hetkiä yhdessä!

Pandemiasta johtuvan kalenterin tyhjentymisen jälkeen jouduimme miettimään kiivaasti mitä seuraavaksi tekisimme. Innostuimme keksimään patiolle kesäksi jotain turvallista ja viihdyttävää ulkoilmaohjelmaa ja päädyimme kokeilemaan Voimala 1889:n kesäpatiota. Pation toiminta aloitettiin noin 10 keikalla, mutta kun vastaanotto olikin erinomainen, konseptia laajennettiin. Kesän 2021 lopputulos ylitti odotukset:

  • 5000 asiakasta
  • 36 tapahtumaa
  • 213 esiintyjää
  • 13 ilmaista tapahtumaa
  • 33 työllistettyä työntekijää
  • 3650 nautittua kylmää alkoholitonta ja alkoholillista olutta
  • ja lukuisia muita nautittuja ruoka-annoksia sekä juomia!

Kesällä 2021 Voimala 1889:n patiolla nautittiin 36:sta erilaisesta tapahtumasta, jotka pitivät sisällään muun muassa upeiden esiintyjien keikkoja, stand uppia, elektronisen musiikin iltamia sekä kirpparitunnelmaa. 

Pation kesän eteen työskenteli ahkerasti kesän aikana 33 työntekijää. Työtehtäviä oli monipuolisesti laidasta laitaan: esiintyjien buukkausta, tapahtumien markkinointia, pation konttibaarin tarjoilujen hoitamista, sisäbaarin drinkkimestarina toimimista, keikkojen äänentoistosta huolehtimista ja paljon muuta!

Ilmaiskeikkoja järjestettiin 13 kappaletta eli koko kesän tapahtumista 36 %. Ilmaiseksi patiolla nautittiin muun muassa Oulun konservatorion bändin viikoittaisista keikoista, kesäkirppiksistä sekä Elektropatioista.

Tänä kesänä lanseerattiin tapahtumien nälkäisille vierailijoille Voimala 1889:n herkulliset hodarit, joita myytiin pation konttibaarissa. Hodarit saivat erinomaisen vastaanoton ja niiden kaveriksi kesän aikana tuotiin myös maittavat nachoannokset. Nämä herkut pitivät keikkakansan pikkunälän poissa! 

Haluamme kiittää jokaista Voimala 1889:n pation tapahtumassa käynyttä asiakasta, esiintyjää sekä työntekijää. Te teitte tästä kesästä ikimuistoisen, KIITOS!

Kesä on jo takanapäin, mutta patio ei hiljene kokonaan talveksikaan. Nyt on nimittäin aika suunnitella vuorostaan talvipation ohjelmaa! Pysy kuulolla tulevista tapahtumista – nähdään Voimala 1889:ssä!

Ruoat juhliin ja tilaisuuksiin

Juhliin ja tilaisuuksiin voit räätälöidä oman juhlamenusi. Katso tarkemmat tiedot kokoukset ja juhlat -välilehdeltä.

IMG_20200918_180037-01