Voimala 1889 X MOVE

Voimala 1889 X MOVE tuo palan hyvinvointia Ravintolakortteliin

Nettisivukuva 1

Monipuolisesti kehoa ja mieltä virkistävää liikettä jokaiselle

VOIMALA 1889 X MOVE on nyt osa upeaa Ravintolakorttelia. Halusimme tuoda palan hyvinvointia osaksi tätä hyvän ruuan, kulttuurin ja viihtymisen keskusta. Voimala 1889 X MOVE tarjoaa monipuolisesti kehoa ja mieltä virkistävää liikettä jokaiselle.  Jokainen on tervetullut omana itsenään <3

Lauantaina 15.1.2022 tulossa Hyvinvointiaamu! Hyvinvointiaamu on uudenlainen hyvinvointitapahtuma, joka tuo saman katon alle ruoan, kulttuurin, viihtymisen ja hyvinvoinnin. Tapahtuma tarjoaa monipuolisesti kehoa ja mieltä virkistävää liikettä jokaiselle – kuntotasosta riippumatta! Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Facebook-tapahtumasta.

Tuntiesittelyt (Tunnit tällä hetkellä tauolla!)

LEMPEÄ – Lempeää liikettä, kehonhuoltoa sekä venyttelyä sisältävä tunti. Sopii kaikille liikkujille.

VAHVA – Kehoa vahvistava sekä vireyttä lisäävä tunti. Tunnilla tehdään monipuolisia harjoitteita ja nostetaan hieman sykettä. Sopii kaikille liikkujille.

LUOVA – Tanssillinen, kehoa ilmaiseva hyvän mielen tunti. Tunnilla annetaan musiikin viedä sekä opetellaan helppoja askelsarjoja musiikin tahtiin. Sopii kaikille liikkujille.

Nettisivukuva 2

Esittelyssä Mona

Hei, olen Mona Lamberg ja toimin Voimala 1889 X MOVEn uusien hyvinvointituntien vetäjänä. 

Liikunta on minulle valtavan tärkeää ja se on kulkenut rinnallani aina.  Lapsuudesta saakka olen tanssinut ja ollut aina liikkeellä. Liikun aina kun siihen on mahdollisuus. Uusien lajien kokeilu ja eri ominaisuuksien kehittäminen monipuolisesti on minulle hyvin mielekästä. Tällä hetkellä laajennan osaamistani Vuokatin urheiluopistossa liikunnan osaamisalalla (Liikuntaneuvoja AT).

Ohjaajana olen jokaisen huomioonottava ja kannustava. Tärkein tavoitteeni on saada ihmiset innostumaan liikunnasta omista lähtökohdista huolimatta ja jokainen omalla tavallaan. Toivotan juuri sinut lämpimästi mukaan.