Sauna

Voimalan sauna tarjoaa viihtyisän olohuonemaisen ympäristön pienen porukan kokouksille ja saunomisille.

sauna9

Elämyksellistä saunomista

Luonnokas Oy tarjoaa elämyksellisiä saunahoitoja niin yksilöille kuin ryhmille Voimalan saunalla Oulussa osoitteessa Kasarmintie 1. Voimalan saunalla on upeat ja historialliset puitteet järjestää hoito- ja hemmotteluhetkiä niin virkistäytymiseen, työhyvinvointiin tai polttareihin. Yksityistilaisuuksien lisäksi saunalla järjestetään avoimia tapahtumia hyvinvointi- ja saunateemojen ympärillä.

Pidä omatoimisia kokouksia saunakamarilla

Saunahoitojen ja täyden palvelun pakettien lisäksi Voimalan saunalla voit pitää omatoimisia kokouksia saunalla tai ilman. Tilat koostuvat eteisestä, saunakamarista, vessasta, pukuhuoneesta, kahdesta pesutilasta ja saunasta. Saunakamarissa mahtuu oleskelemaan 15 henkeä (maksimissaan 20 henkeä), lauteille mahtuu kerralla 10 saunojaa. Tila voidaan muokata asiakkaan toivomuksesta oleskelutilaksi tai kokoustilaksi isolla pöydällä tai ilman. Mahdollisuus kahvin ja teen keittoon, omat ruoat saa tuoda mukana. Myös isompi näyttö toimitetaan tilaan kokouksia varten, mutta videotykkiä tai muita AV-laitteita ei toistaiseksi ole tarjolla. Tila sopii parhaiten rennompaan kokoustamiseen tai tapaamiseen.

Huomioithan, että saunatilat ovat anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Voimalan korttelikapakasta voi tilata juomia saunalle sen aukioloaikoina.

Isommat ryhmät ja ruokailut erillisen tarjouksen mukaan, yhteistyössä Ravintolakortteli: Voimala 1889, Tuba ja Rauhala.

tila-1024x768

Lisää osoitteessa:
luonnokas.fi